У Цушка, щось із арифметикою. МВС записало у мітигувальники кожного 4-го

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 23.04.2007 16:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2672

За даними МВС, тільки за минулий тиждень у масових акціях взяли участь 10 мільйонів українців.

Упродовж минулого тижня відбулося 22,6 тис. масових заходів та акцій (попереднього 16,5 тис.), з них 113 політичного, 440 соціально-економічного, 21 939 релігійного, 49 культурно-видовищного і спортивного характеру та 60 інших. Участь у них взяло понад 10 млн осіб.

У зв’язку із зниженням ризиків групових порушень громадського порядку і з тенденцією до нормалізації оперативної обстановки в регіонах держави, розпорядженням МВС України від 18.04.2007 особовий склад структурних підрозділів центрального апарату Міністерства, головних управлінь, управлінь МВС України в АР Крим, областях, місті Севастополі, на транспорті та внутрішніх військ переведено з посиленого на повсякденний режим несення служби.

Цим же розпорядженням продовжено діяльність Оперативного штабу МВС та аналогічних штабів на місцях.

Водночас, з метою найбільш ефективного виконання завдань із забезпечення охорони громадського порядку і безпеки під час проведення масових заходів у столиці, ГУМВС України в місті Києві з 18 квітня переведено на посилений варіант оперативно-службової діяльності, повідомляє ЦГЗ МВС України.

Від “Аратти”: очевидно, що із наведених даних більшість - стосується політичних акцій у столиці. А у столиці - минулого тижня найбільше(якщо вірити тому самому джерелу) мітингували прихильники більшовиків.

Отже, якщо брати у розрахунок оплату послуг пересічного “прихильника” у 130 грн./день, то можна порахувати, скільки коштів списали на акції їхні штабісти. І це без урахування вартості транспорту: заказних потягів та сотень автобусів. Хоча невідомо, хто за цей транспорт розраховувався. Чи не держбюджет часом?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.