Українська розвідка доповідає, що російські окупанти нарощують наступальний потенціал

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 16.08.2016 14:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26748

Головне управління розвідки МО України не виключає силового сценарію, розширення збройної агресії РФ проти нашої держави, тому що основної мети Росія сьогодні не досягла. Вона не встановила контроль над територією нашої держави.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в ефірі “5 каналу”.

“Сьогодні Росія використовує гібридний сценарій за всіма напрямками – політичним, інформаційним, військовим, економічним, тобто РФ використовує всі важелі впливу і тиску на Україну, насамперед, щоб ми погодились на виконання Мінських домовленостей на тих умовах, які пропонує РФ”, – пояснив Вадим Скібіцький.

Він також додав: “Ми не виключаємо силового сценарію, розширення збройної агресії РФ проти нашої держави, тому що основної мети Росія сьогодні не досягла. Вона не встановила контроль над територією нашої держави”.

Щодо переміщення військ, нарощування угруповань, діяльності окупаційних військ як на території Криму, так і на окупованих територіях Донецької та Луганської областей, Вадим Скібіцький зазначив: “РФ зовсім не збирається виконувати Мінські домовленості щодо відведення техніки і припинення провокаційних обстрілів наших позицій. Ситуація за 10 днів до Дня Незалежності залишається дуже складною”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.