«Денегнет». Медвєдєв попросив губернаторів не розповідати про «труднощі життя»

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 17.08.2016 13:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26753

На нараді з губернаторами у російському Пскові прем’єр Росії Дмітрій Медвєдєв закликав їх не скаржитися на «труднощі життя». Як повідомляють російській ЗМІ, так голова російського уряду відреагував на чергову скаргу на відсутність грошей у регіонах.

«Прохання не розповідати про труднощі життя: це складно», – процитували Медвєдєва місцеві ЗМІ, після чого вона поширилася в інтернеті.

Нарада відбулася 16 серпня. За повідомленнями, голови регіонів Росії скаржилися на труднощі з бюджетами і просили держпідтримки, однак Медвєдєв заявив, що «по доброму, кожен регіон повинен заробляти свої доходи сам», і порадив Псковській області розвивати туризм.

Висловлювання Медвєдєва останніми місяцями не раз критикували і висміювали. Так, у кінці травня, відповідаючи на скарги жителів анексованого Росією Криму на низькі пенсії, російський прем’єр заявив, що в країні немає грошей, попросив кримчан «триматися» і побажав їм гарного настрою і здоров’я. Ще один скандал виник після відповіді Медвєдєва на запитання вчителя з Дагестану про низькі зарплати. Прем’єр Росії порадив вчителям або «йти в бізнес», або «змиритися».

Після цього висловлювання в інтернеті з’явилася петиція за відставку Медвєдєва, яка на даний момент набрала 279 тисяч підписів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.