Керівництво Кубані звинувачують у міжнародному тероризмі

Автор/джерело -  © Прес-служба журналів “Нова Січ” і “Музеї України”



Дата публiкацiї - 24.04.2007 03:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2677

Губернатору Ткачову і отаманам Певневу і Громову, загрожує цілком конкретне увязнення! Років на 200... Зрозуміло, що Росія не видасть своїх героїв. Але, враховуючи можливості Інтерполу, ці люди не зможуть покидати територію Росії, Білорусі і Казахстану...

Організаторів пограбування американського козацького музею чекає судове переслідування!

Історія з викраденням містичних козацьких регалій з музею у Ховеллі (Нью-Джерсі, США), отримує сенсаційне продовження. В жовтні 2006 року 9 бійців ГРУ РФ, приписаних до секретного центру ФСБ в Краснодарському краї, звідки координується підривна робота проти України, Грузії, Чечні, нахабно пограбувала музей Кубанського козацтва в Америці. Було здійснено тяжкий кримінальний злочин. Група іноземців, що представляють спецслужби ядерної держави Росія, увійшовши у зговір з кількома громадянами США, здійснила викрадення культурних цінностей США в особливо великих розмірах.

Особливе обурення американських юристів, викликало демонстративне ігнорування офіційної ухвали суду Нью-Джерсі, що визнало нелігітимними повноваження проросійськи налаштованих керівників Кубанського Козацького війська США! Так званому отаману Певневу, було заборонено здійснювати будь-які дії від імені ККВ! Приміщення музею Кубанського козацтва в Ховеллі, за постановою суду, було опломбовано офіцерами поліції штату Нью-Джерсі.

На жаль, всі ці дії не зупинили злочинних намірів громадян Росії та їх кримінальних спільників з числа громадян США.

Музей було пограбовано! Те, що козацькі регалії викрадали офіцери російських спецслужб, знаходить пояснення. Але, як могла офіційна дипломатична установа РФ, якою є Генеральне Консульство Росії в Нью-Йорку, надати для здійснення кримінального злочину, який трактується як терористичний акт, спеціальний авторанспорт з дипломатичними номерами? Нагадуємо, спецназівці були озброєними і прибули на трьох автомобілях, один з яких - інкасаторський броньовик. Всі з російськими дипломатичними номерами!

Викрадені культурні цінності було відкрито перевезено в приміщення Генерального консульства! Тобто, російські дипломати зберігали крадене!

Враховуючи чисельні публікації в американській, українській, канадській, російській пресі, офіційні виступи і запити, в тому числі з парламентської трибуни, депутатів Верховної Ради України, керівники МЗС Росії прекрасно знали про скоєння злочину. Що може стати причиною початку процедури введення жорстких економічних санкцій проти Російської Федерації владою США і їх союзників.

Особлива роль в цій історії належить губернатору Кубані Ткачову і отаману Кубанського козацтва Громову. Саме ці люди є безпосередніми організаторами і керівниками безпрецендентного абсурдного дійства, що спричинило великі геополітичні зрушення, які мають негативне значення для Росії.

Вже зрозуміло, що найближчим часом, поновляться слухання у цій справі в суді Нью-Джерсі. До справи будуть долучені репортажі державного телеканалу РТР, інших ЗМІ Росії, про доставку викрадених культурних цінностей, що належать США, до Краснодару. І участь в урочистостях офіційних керівників краю!

Губернатору Ткачову і отаманам Певневу і Громову, загрожує цілком конкретне увязнення! Років на 200... Зрозуміло, що Росія не видасть своїх героїв. Але, враховуючи можливості Інтерполу, ці люди не зможуть покидати територію Росії, Білорусі і Казахстану...

Нині тривають переговори про передачу речей Запорізької Січі Україні. Можливо, Печатка Війська Запорізького, булави наших Гетьманів і отаманів, прапори Січі, теж в Москві... У Кремля з*являється шанс красиво вийти з скандалу, гучно передавши частину викрадених реліквій офіційній українській владі. От тільки якій гілці - помаранчевій чи біло-голубій? Накльовується чергова інтрига.

Непродумані дії в міжнародній політиці приводять до непередбачуваних, часто навіть катастрофічних результатів. І історія з козацькими регаліями, яка вже перетворилася на легенду, яскравий тому приклад.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.