У команді Президента Порошенка - перестановка кадрів

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 29.08.2016 16:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26794

Президент Петро Порошенко заявив про відставку Бориса Ложкіна з посади голови адміністрації президента. На його місце призначено голову ОДА Харківської обл. Ігоря Райніна.

Петро Порошенко і Борис Ложкін

Про це він заявив під час Національної ради реформ, зазначивши, що Ложкін стане головою Національної інвестиційної ради.

"Я прийняв рішення, що ми делегуємо Бориса Євгеновича на цей надзвичайний і відповідальний напрямок роботи", - наголосив президент.

При цьому Порошенко подякував Ложкіну за його роботу на посаді глави АП. Президент додав, що Ложкін залишився радником Порошенко і на відповідальній позицій в Нацраді реформ.

За словами глави держави, Національна інвестиційна рада повинна стати потужним інструментом формування інвестиційної політики держави, а особисто Борис Ложкін був і залишається політичним «важковаговиком», що впливає на економічні процеси в країні.

Також Порошенко повідомив, що на посаду голови АП призначено голову ОДА Харківської обл. Ігоря Райніна. "Мною прийнято рішення про призначення Ігоря Райніна на посаду глави АПУ", - зауважив Порошенко, відзначивши успішну роботу Райніна на посаді голови Харківської ОДА.

Президент висловив сподівання, що Райнін зуміє розповсюдити успіхи своєї роботи на Харківщині на всю Україну.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.