На Інтері заявили, що не вели переговорів із мітингувальниками

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 6.09.2016 22:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26829

Керівництво каналу “Інтер” не вело переговорів із особами, що блокували роботу телецентру.

Про це йдеться у заяві каналу.

Зазначається, що головний телевізійний центр "Інтера" розблоковано завдяки діям Нацполіції і Нацгвардії, а також "активній позиції співробітників і керівництва "Інтер Медіа Груп", широкому громадському резонансу та підтримці професійної спільноти і громадськості".

"Телеканал "Інтер" ні про що не домовлявся з особами, що блокували роботу телецентру, і не вів ніяких переговорів із радикалами", - сказано у повідомленні.

"Ми заявляємо про неприпустимість переслідувань за політичними мотивами з боку політиків із Народного фронту, міністра МВС, і пов’язуємо тиск на канал зі своєю професійною діяльністю", - заявляє канал.

Керівництво висловило вдячність президенту Петру Порошенку за втручання.

Перед цим ЗМІ повідомили, що «Інтер» пішов на вимогу мітингувальників звільнити Ігоря Шувалова і припинити трансляцію російських серіалів. Зазначимо, раніше глава МВС Арсен Аваков заявив, що ідеолог інформаційної політики «Інтера», громадянин Росії Шувалов повинен бути висланий співробітниками СБУ з країни. Глава МВС зазначив, що є достатня кількість фактів і доказів антидержавної позиції телеканалу.

Нагадаємо, з 9.00 ранку 5 вересня 2016 року біля центрального офісу "Інтера" проходила акція з блокування роботи телеканалу, вона закінчилася вдень 6 вересня. Активісти звинувачували канал у проросійькій позиції.

4 вересня у Києві невідомі підпалили шини біля студії новин телеканалу Інтер на вул. Щусєва, всередині будівлі сталася пожежа. На Інтері заявили про кількох потерпілих унаслідок підпалу. Згодом стало відомо, що поліція затримала кількох учасників підпалу офісу Інтера.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.