У ПР та коаліціянтів нав'язлива ідея про вбивство опозиційних лідерів. А може вони готують громадську думку?

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 25.04.2007 16:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2687

Блок Юлії Тимошенко розцінює заяви представників партії Регіонів щодо можливого замаху на Юлію Тимошенко як приховану погрозу.

За класичним "гебешним" сценарієм перед організацією замаху на відомого діяча формується публічне алібі для замовників та виконавців злочину. Блок Юлії Тимошенко вдячний народному депутату Володимиру Сівковичу, який був співробітником радянських спецслужб (які, як відомо, ніколи колишніми не бувають) за банальну та прямолінійну реалізацію цієї методики", - повідомляє прес-служба БЮТ.

Блок Юлії Тимошенко вважає, що погрози на адресу лідера опозиції мають на меті перешкодити її діяльності як публічного політика. Також БЮТ звертає увагу на той факт, що саме Володимир Сівкович у 2004 році очолював комісію, яка заперечувала факт замаху на тодішнього кандидата в Президенти Віктора Ющенка.

"Ідея убивства провідних політиків стала нав’язливою для Партії регіонів", - упевнені Бютівці. Так, раніше заступник голови фракції партії Регіонів Василь Кісельов заявив, що "найближчим часом варто чекати убивства відомого політика".

"Представники партії Регіонів, які зробили заяви про підготовку замаху на Юлію Тимошенко, зобов’язані негайно повідомити усі відомі їм матеріали та факти правоохоронним органам. В іншому випадку продовження інформаційної кампанії щодо цієї теми ми будемо вважати частиною запланованою Партією регіонів, разом із криміналітетом, "гебешної" операції проти Юлії Тимошенко", - попереджає БЮТ.

Раніше заступник голови комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Сівкович (фракція Партії регіонів) попросив Президента забезпечити посилену охорону лідерів опозиції.

"Я звернувся до Президента, щоб він дав доручення СБУ взяти під посилену охорону лідерів опозиції. Зокрема, Юлію Тимошенко... У мене є інформація, що на Юлію Володимирівну може бути вчинений замах або щось у цьому роді", - зазначив депутат в інтерв’ю газеті Комсомольська правда в Україні, опублікованому в сьогодні.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.