Більшовики і опозиція не домовилися. А про що і з ким домовлятися?

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 25.04.2007 16:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2688

Головною умовою подальших переговорів щодо пошуку виходу з політичної кризи для “Нашої України” залишається проведення дострокових виборів до парламенту.

Про це повідомив лідер "Нашої України" В’ячеслав Кириленко після зустрічі з представниками коаліції та уряду за участю представників секретаріату президента.

"Першим пунктом об’єднана опозиція з двох фракцій висловила вимогу щодо того, що початком вирішення усіх інших питань є обговорення і ухвалення згоди щодо іншої дати, але обов’язково дострокових парламентських виборів", - заявив він.

За словами Кириленка, інша дата виборів "поки що не називається, сторони взяли тайм-аут" і мають намір продовжити переговори у середу.

При цьому він висловив думку, що рішення Конституційного Суду не внесе ясності у питання розв’язання політичного конфлікту.

"Сподівання на те, що Конституційний Суд ухвалить рішення і таким чином розв'яже політичну кризу, є недостатніми, оскільки Конституційний Суд не уповноважений вирішувати всі найбільш ключові політичні проблеми в країні"

"Найбільш прийнятним виходом з ситуації ми продовжуємо бачити дострокові парламентські вибори", - додав він.

За його словами, на зустрічі у середу опозиція і коаліція обмінялися думками з цього приводу однак не досягли якогось конкретного рішення.

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов дотримується такої ж думки, про що він повідомив журналістам після зустрічі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.