БЮТ вбачає в новому Указі гаранта широкий компроміс

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 26.04.2007 13:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2696

Голова БЮТівських соціал-демократів вважає, що новий Указ Президента розширив можливоті компромісу політичних сил.

«Указ Президента про перенесення дати виборів покликаний стати базою для широкого політичного компромісу. Незважаючи на відверті провокації і саботаж, ми робимо все можливе для пошуку компромісу, який би знаходився в межах правового поля і носив демократичний характер», - заявив член Ради Блоку Юлії Тимошенко, Голова Української соціал-демократичної партії Євген Корнійчук, повідомляє прес-служба.

Він закликав «державні органи - Уряд, Центрвиборчком, Генпрокуратуру - припинити зображати з себе страуса і ховати голову в пісок». «Не варто асоціювати демократію з „беспределом”. Можна ігнорувати вимоги Конституції, не виконувати Укази Президента, але відповідати рано чи пізно доведеться, відповідати перед народом України», - наголосив Євген Корнійчук.

«Ми підтримуємо вимушений крок Президента, який спрямований на забезпечення повноцінного здійснення усіх необхідних для проведення виборів юридичних процедур та демократичного характеру виборів. Але коаліціантам слід зарубати собі на носі, що від настання моменту істини вони нікуди не втечуть», - зазначив Голова УСДП.

Як повідомлялося раніше, сьогодні лідер фракції ПР у парламенті Богатирьова заявила, що після виходу нового Указу Пезидента переговори із опозицією стали неможливими.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.