Ситуація на фронті: російські бойовики активізувалися по всій лінії зіткнення

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.11.2016 14:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=27014

Минулої доби, як і попередні дні, ворожий вогонь не вщухав по всій лінії розмежування. Загалом за минулу добу відбулося 35 обстрілів.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Російсько-окупаційні війська ігноруючи Мінські домовленості використовують переважно міномети. На Маріупольському напрямку вони вели вогонь по наших позиціях в районі Мар’їнки, Красногорівки, Гнутового та Широкиного. В районі Водяного ворог застосував самохідні артилерійські установки, а по Мар’їнці - озброєння БТР, БМП та гранатомети. Тут же неодноразово працював снайпер. По Павлополю та Водяному ворог вів вогонь з гранатометів і стрілецької зброї.

На Луганському напрямку з мінометів обстріляли Новозванівку, а з гранатометів Кримське та Станицю Луганську. Крім того Станицю Луганську та Щастя обстріляв і снайпер.

На Донецькому напрямку для обстрілів Луганського, Верхньоторецького, Авдіївки, та Новгородського противник знову використовував міномети. З гранатометів різних типів та великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по наших позиціях в районі Зайцевого.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.