Ситуація на фронті: 26 обстрілів сьогодні і 40 - минулої доби

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.11.2016 20:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=27037

Протягом дня російсько-окупаційні війська продовжили обстріли наших позицій переважно з забороненного Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів вони вели вогонь по наших позиціях в районі Водяного, Новотроїцького, Широкиного, Талаківки і Пвлополя. В районі Широкиного та Березового також вогонь вели БТРи. По Широкиному декілька разів стріляв танк.

На Луганському – з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстріляли Кримське та Жовте.

А на Донецькому напрямку окупанти з мінометів 120 калібру обстріляли Луганське. З гранатометів, великокаліберних кулеметів – Авдіївку.

Загалом з ночі і до 18.00 відбулося 26 обстрілів.

Протягом минулої доби російсько-окупаційний контингент продовжив обстріли наших позицій із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

По Широкиному окупанти вели вогонь зі 152 та 122 міліметрової артилерії, там же наші позиції обстріляв і танк. Під вогонь артилерії та мінометів потрапило і Гнутове. Також на Маріупольському напрямку з мінометів окупанти обстрілювали Красногорівку, Бердянське, Водяне, Новотроїцьке. З гранатометів – Мар’їнку.

На Луганському напрямку з 122 міліметрової артилерії – Троїцьке, з мінометів – Новоолександрівку, Золоте, Оріхове, Малинове, Новозванівку та Кримське. З озброєння БМП та стрілецької зброї – Станицю Луганську.

На Донецькому напрямку по наших позиціях в районі Авдіївки вогонь вів танк та БМП, а з гранатометів та стрілецької зброї окупанти обстріляли Піски.

Загалом за вказаний період відбулося 40 обстрілів.




 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.