Сеанс класової медитації. Комуніст Цибенко вважає Піскуна таранною колодою Ющенка

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 27.04.2007 12:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2708

Комуністична партія України заявляє про наміри прихильників Президента Віктор Ющенка захопити під час вихідних будівлю Верховної Ради України.

Про це, виступаючи сьогодні з трибуни парламенту, повідомив народний депутат від КПУ Петро Цибенко.

За його словами, зараз готується до реалізації силовий сценарій розвитку подій. «Вашингтонський відділ кадрів дав на це добро», - сказав П.Цибенко.

Він пояснив, що цей сценарій полягає у тому, щоб у травневі вихідні дні захопити Верховну Раду і не допустити туди народних депутатів. При цьому комуніст зазначив, що для реалізації такого сценарію є дозвіл на будь-які засоби. «Робіть з ними (народними депутатами – УНІАН) все, що хочете, все буде виправдано», - сказав П.Цибенко.

Він додав, що саме для цього Президенту Віктору Ющенку був необхідний новий Генеральний прокурор.

Враховуючи все це, Цибенко вкотре закликав Верховну Раду негайно розпочати процедуру імпічменту Президента, також звернутися до європейських інституцій з приводу цієї ситуації, і, крім цього, скасувати усі відрядження народних депутатів і впродовж майбутніх вихідних днів працювати у звичайному режимі.

Пізніше лідер КПУ Петро Симоненко, виступаючи з трибуни парламенту, зазначив, що продовженням силового сценарію захоплення влади буде спроба усунути Кабмін на підставі його відмови фінансувати дострокові парламентські вибори. Після цього, за словами Симоненка, політичні сили, що підтримують Президента Ющенка, розраховують фальсифікувати парламентські вибори, що дасть їм змогу остаточно узурпувати владу.

У зв’язку з цим Симоненко закликав 1 травня провести заходи консолідації політичних сил, що підтримують коаліцію, організувати в усіх обласних центрах регіональні майдани, на яких розпочати збір підписів про недовіру Президентові.

Від “Аратти”: метода захоплення владних будівель та державних стратегічних комунікацій відпрацьована більшовиками ще із початку минулого століття. Тому у хворобливих мареннях більшовиків немає нічого дивного. Все за ленінською класикою.

Власне, те що зараз вони постійно репетують про силові сценарії не дивує. Навпаки. Це переконує, що у більшовицької коаліції існує план державного перевороту за допомогою бойовиків-кримінальників, яких, очевидно, замаскують під БЮТівців чи народних самооборонців. Що також не є винаходом ні Януковича, ні Симоненка. Подібні акції практиківалися ще із часів громадянської війни та “шліфувалися” під час придушення національно-визвольного руху в Україні у 40-50-х роках минулого століття.

Але факт “зарахування” регіонала Піскуна до “ворогів народу” свідчить про атмосферу тотальної недовіри, яка панує у лавах більшовиків. Що, власне, цілком закономірно для взаємин у звичайнісінькій розбійницькій ватазі(тепер це називають “злочинним співтовариством”).

Дивує тільки олімпійський спокій правоохоронців.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.