КС отримав від більшовиків нове замовлення. Мороз тим часом, почав відверто брехати

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 27.04.2007 12:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2709

У Конституційному Суді зареєстровано подання 160 народних депутатів України щодо неконституційності Указу Президента Ющенка від 26 квітня “Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів”.

Про це повідомили в прес-службі партії Регіонів.

За словами голови підкомітету з питань формування суддівського корпусу Комітету Верховної Ради з питань правосуддя, народного депутата України Вадима Колесніченка, у Конституційного Суду є всі можливості розглянути це подання набагато швидше, аніж попереднє. «По-перше, попередній Указ майже на 100 відсотків копіює новий Указ Президента, а по-друге, позиції сторін вже були з’ясовані у судовому засіданні», - зокрема, сказав депутат.

У прес-службі Конституційного Суду підтвердили інформацію про надходження подання від 160 народних депутатів.

Між тим, під час зустріч з колишнім послом США в Україні Карлосом Паскуалем, Мороз публічно заявив, що подання підписали більш ніж 200 депутатів.

Водночас, з 17 квітня Конституційний Суд розглядає подання 53 народних депутатів V скликання щодо конституційності попереднього Указу Президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради, який було видано 2 квітня.

Як ми повідомляли раніше, вчора частина суддів КС пропонувала припинити розгляд першого Указу, оскільки він втратив чинність.

Сьогодні під стінами КС присутня тільки замовна більшовицька масовка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.