ФБР відмовилося спростувати контакти людей Трампа зі спецслужбами РФ

Автор/джерело -  © BBC



Дата публiкацiї - 24.02.2017 14:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=27297

У ФБР відмовляються спростовувати статтю New York Times про контакти команди Дональда Трампа з російськими спецслужбами.

Про це спецслужбу раніше попросив голова апарату Білого Дому Райнс Прібус, пишуть західні ЗМІ з посиланням на джерела в Білому Домі.

Матеріал від 14 лютого про контакти адміністрації Трампа з російський розвідкою був побудований на твердженнях анонімних джерел із ФБР.

За даними газети, американська розвідка перехопила розмови представників штабу Трампа з високопоставленими представниками російської розвідки і російськими чиновниками.

Причому контакти нібито були перехоплені приблизно в той час, коли розвідка збирала докази про причетність російських хакерів до злому серверів Демократичної партії США.

Як повідомляють корпорація CNN і агентство AP, Прібус звернувся до ФБР з проханням про публічне спростування, після того як в бюро йому заявили про те, що не вважають статтю New York Times достовірною.

19 лютого Райнс Прібус в ефірі NBC заявив, що у відповідь на його запит у ФБР повідомили, що в статті наводиться недостовірна інформація.

"Я говорив із вищими чинами розвідки, і вони запевняють мене, що ця стаття - величезне перебільшення, повне помилок, і абсолютна неправда", - сказав пан Прібус.

У самому ФБР цю інформацію не коментують і, судячи з усього, спростовувати статтю справді не збираються.

Як зазначають джерела, у ФБР могли відмовитися робити заяву за інформацією про контакти штабу Трампа з Росією, бо перевіряють ці дані.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.