Адвокати стверджують, що у Насірова стався інфаркт

Автор/джерело -  © 5 канал



Дата публiкацiї - 3.03.2017 17:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=27322

Адвокати керівника Державної фіскальної служби Романа Насірова переконують, що їхній підопічний має попередній діагноз “інфаркт міокарда”.

Про це передає "5 канал".

Адвокати підозрюваного вважають, що НАБУ має намір вивезти їхнього підзахисного з лікарні. Кажуть, що нині вони чергують на території медзакладу. Захисники Насірова також говорять про незаконність вручення підозри.

Її, нагадаємо, чільнику ДФС вручили серед ночі у столичній лікарні "Феофанія". Роману Насірову інкримінують вчинення дій, що завдали державі збитків на два мільярди гривень. А саме – надання дозволів на незаконне відтермінування сплати податків компаніям народного депутата Олександра Онищенка.

На питання, чи при тямі Насіров, його адвокат Андрій Кузьменко розповів: "Ні, він після операції, йому було проведено термінове хірургічне втручання у зв’язку з погіршенням його стану. На даний момент він знаходиться в медикаментозному сні, тобто відходить від наркозу. І паралельно проходить зараз консиліум лікарів для того, щоб повноцінно встановити діагноз. На даний момент, наскільки мені відомо, це інфаркт. Співробітники НАБУ – біля палати знаходиться двоє людей. На території їх набагато більше, у дворі три автобуси стоїть".

Я повідомлялося раніше, 3 березня Кабмін відсторонив голову ДФС Насірова на час слідства.






 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.