Ситуація на фронті: російські бойовики активно стріляли по всіх напрямках

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 3.03.2017 22:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=27323

Російсько-окупаційні війська не зважаючи на домовленості про припинення вогню, продовжують обстріли на всіх напрямках.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

На Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії окупанти обстрілювали Лебединське, а зі 120 міліметрових мінометів – Водяне, Красногорівку, Широкине. Також по Широкиному неодноразово вели вогонь БМП противника. Великокаліберні кулемети та стрілецька зброя – по Водяному, Новотроїцькому, Широкиному, Талаківці та Новогригорівці. По Водяному та Новотроїцькому вогонь вів і снайпер.

На Луганському напрямку з мінометів – Катеринівку, Кримське та Новоолександрівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та протитанкових ракетних комплексів – Кримське.

На Донецькому напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів, гранатометів та стрілецької зброї – по Авдіївці, шахті Бутівці, Пісках, Верхньоторецькому, Невельському, Опитному, Зайцевому, Луганському.

Загалом зафіксовано 62 обстріли. Одного нашого військового поранено.

Минулої доби на Маріупольському напрямку з РСЗВ БМ-21 “Град” вони вели вогонь у напрямку наших позицій в районі Водяного. Танк – в районі Гнутового, а з мінометів обстріляли Красногорівку, Ноотроїцьке, Водяне та знову ж Гнутове. З гранатометів та стрілецької зброї – Широкине, Старогнатівку, Лебединське, Мар’їнку, Талаківку. По Широкиному, Лебединському, та Мар’їнці – снайпер. По Новогригорівці та Гнутовому – БМП противника.

На Луганському напрямку під обстріли зі 152 міліметрової артилерії потрапили Новозванівка та Лисичанськ. З мінометів різних калібрів окупанти обстрілювали Новоолександрівку, Новотошківське Новозванівку, Катеринівку, Кримське та Малинове.

На Донецькому напрямку – танк, 120 та 82 міліметрові міномети – по Авдіївці, Новолуганському, Зайцевому, Пісках та шахті Бутівці. Гранатомети по Опитному, Пісках та Кам’янці. БМП по Луганському, а стрілецька зброя – по Майорську та Невельському. По Кам’янці, Новотроїцькому та Новгородському вогонь вів снайпер, а зенітні установки по Троїцькому та Авдіївці.

Загалом зафіксовано 116 обстрілів. П’ятнадцять наших військових поранено, семеро травмовано, один – загинув.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.