Лужков пропонує бойкотувати “фашистське обличчя” Естонії. Про власний фашизм - ні слова

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 2.05.2007 15:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2746

“Уряд Москви та Мосгордума пропонують бойкотувати все те, що пов’язане з Естонією, за всі ті дії, які вони вчинили щодо нашого Солдата та могил наших воїнів”, - заявив мер російської столиці.

Пам`ятник в Хімках заважав повіям?

На думку Лужкова, уряд Естонії "виявив своє найнегативніше, можна сказати, навіть фашистське обличчя". "Нам слід бойкотувати естонські товари. Нам потрібно сказати бізнесу: "перестаньте взаємодіяти з Естонією", - зазначив московський градоначальник, якого цитує РІА Новости.

Тим часом широкий резонанс у ЗМІ отримало повідомлення про зруйнування у підмосковних Хімках пам’ятника воїнам Великої Вітчизняної війни, де, крім знищення пам’ятника, були розкопані поховання шести Героїв Радянського Союзу.

Російська влади жодним чином не відреагували на подію.

Однієї із причин зносу пам’ятник, як зазначають ЗМІ, стала безпосередня близькість місця збору повій до пам’ятника. Інша причина зносу монумента - заплановане розширення Ленінградського шосе в сотні метрів від місця колишнього поховання солдат.

В адміністрації підмосковного міста заявили про те, що "не в курсі, у якому морзі зараз перебувають останки". "Вони, найімовірніше, у морзі в місті Сходня. Чи пройшли кості ексгумацію, нам теж невідомо", - зазначив прес-секретар голови Хімок Олександр Даніловський.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.