Лаврову все одно що ОРЛО, що Лаос

Автор/джерело -  © Ліга



Дата публiкацiї - 25.04.2017 18:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=27468

Міністр закордонних справ Росії країни-агресора РФ Сєргєй Лавров сьогодні, 25 квітня, знову обмовився і назвав проросійських найманців в Донбасі представниками “Лаоської” замість “Луганської народної республіки”.

Лавров зробив обмовку, підбиваючи підсумки переговорів з генсеком ОБСЄ Ламберто Заньєром.

"Обмінялися думками про те, як забезпечити неупереджене об’єктивне транспарентне розслідування. Пан Заньєр, як генеральний секретар ОБСЄ, буде робити оперативні дії в зв’язку з цим", - сказав Лавров.

"Виходимо з того, що в розслідуванні повинні брати участь поряд зі Спеціальною моніторинговою місією (ОБСЄ, - ред.) і представники контактної групи і Спільний центр координації і контролю, про який я згадав, і влада України, і проголошеної Лаоської... "Луганської народної республіки", - сказав Лавров.

9 серпня 2016 року Лавров вже називав терористичну організацію "ЛНР" Лаоською республікою.

"ДНР" і "ЛНР" - терористичні організації, які захопили за підтримки Російської Федерації частину Донецької та Луганської області України. Обидві організації створені, фінансуються і утримуються Росією, звідки, крім іншого, терористи отримують бойовиків, інструкторів, а також важку техніку, зброю, боєприпаси та паливо.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.