Більшовик регіонального значення Кисельов пророкує: беззаконня, але однією стаєю

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 2.05.2007 23:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2748

Верховна Рада закликатиме Сюзанну Станік та Валерія Пшеничного не виконувати Укази Президента про своє звільнення з посади суддів Конституційного суду.

Про це повідомив член фракції партії Регіонів Василь Кисельов сьогодні в ефірі 5 каналу.

"Ми будемо закликати цих суддів не виконувати Указ Президента, тому що він є незаконним", - зазначив він, додавши, що "завтра буде прийнята Постанова".

"Це війна законів, але в це нас втягнув Президент. І на кожен Указ Президента буде наша реакція", - підкреслив депутат.

Він також висловив переконання, що Станік та Пшеничний будуть через суд відновлені на посаді.

"Що стосується поновлення на роботі, то ідуть через суди загальної юрисдикції і поновлюються на роботі. Жовтяка поновили, Піскуна поновили, поновлять і цих людей", - впевнений Кисельов.

Також депутат висловив думку, що "колеги з КС зреагують на те, що їхніх колег звільняють незаконно".

Крім того, він зазначив, що на засіданні Верховної Ради пропонуватиме спікеру Олександру Морозу та прем’єру Віктору Януковичу звернутися до країн-гарантів безпеки, територіальної цілісності та суверенітету України, "тому що зайшло далеко".

Водночас на питання, якою буде реакція коаліції на продовження Центрвиборчкомом терміну подання списків окружних комісій, Кисельов відповів: "Абсолютно толерантна – ніяка, тому що нас ці вибори не стосуються. Указу Президента до рішення Конституційного суду ми не визнаємо".

Від “Аратти”: після того, як опозиція покинула парламент - у залі засідань, де триває гра нардепів колишньої правлячої коаліції у пленарні засідання, наступила дивовижна іділія.

Кожного ранку, коли відставлені нардепи збираються погратися у владу, все починається із переконування один одного та присутніх журналістів у тому, який поганий та підступний Президент, який, зрозуміло тяжко хворий та й ще під каблуком у Тимошенко, не кажучи про залежність від НАТО і Вашингтону, а також суміщення служби у всіх розвідках світу, окрім російського ФСБ(мабуть мало платять).

Потім - сеанс “сенсаційних” заяв. Щоправда, хохма із танками вже не вражає. Якщо нардепи терміново не перейдуть на авіацію чи важку артилерію - не втримають аудиторію.

Далі - ухвала чергової постанови або утворення слідчої комісії. Зрозуміло, тематика парламентських розслідувань теж вже не вражає глибиною фантазії. Більш того, дедалі більше ненав'язливо приходить враження про певну маніакальну спрямованість групи народних обранців.

Іноді - у залі з'являється лідер найбільшої фракції більшовиків, який за сумісництвом отримує платню прем'єра, при тому досі не навчившись писати без граматичних помилок.

Один-два рази на тиждень народні обранці покидають залу під куполом, залишивши, про всяк випадок чергових(щоб опозиція раптово не зайняла їхні місця), і “йдуть в народ”. “Народ” приїжджає добровільно за тарифом від 150 грн до $200 на день і збирається на Майдані. По дорозі - майданні працівники отримують реквізит: прапори, гасла, інструкції. Кожного дня - всі телеканали показують картинку “всенародної підтримки”, що правда, в кращому випадку - із ніякими коментарями...

Нудно? Нам також.

У такий спосіб більшовики вже довели суспільству, що потрібно термінові вибори, раніше, ніж в них закінчаться гроші на масовки...


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.