Румуни знайшли ідеальне місце для кохання

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 1.06.2006 08:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=275

Румунське селище Хореа з недавніх пір стало справжнім місцем паломництва для закоханих зі всього світу завдяки «Пагорбу кохання», який приніс славу цьому невеликому загубленому в глибинці містечку.

Як свідчить легенда, що всіляко підтримується мерією, це місце чарівним чином допомагає бездітним парам зачати дитину.

Кілька років тому незмінний мер Хореа Корнеліу Олар поставив за мету збільшити в своєму селищі народжуваність, яка катастрофічно падала і ставила під загрозу майбутнє цього румунського містечка.

Тоді хтось із старожилів розповів градоначальникові, що з крутою горою, на схилі якої розкинувся Хореа, пов`язана стародавня легенда вельми пікантного змісту.

Виявляється, цей пагорб володіє магічною властивістю допомагати зачинати дітей, і з давніх пір закохані пари піднімалися на його верхівку, щоб зайнятися коханням. Можливо, саме цим і пояснюється його назва, яка звучить як Пагорб пихтіння.

Мер Олар вирішив скористатися народним повір`ям в своїх демографічних планах і організував на пагорбі цілий тематичний секс-парк під назвою "Долина насолод".

"Це натуральна віагра! Тут всюди відчувається магічна сила", - з гордістю відзивається про своє дітище мер. При вході в парк, куди від головної дороги веде тіниста алея, відвідувачів зустрічає дерев`яна скульптурна композиція: чоловік на одному коліні, що протягує обручку, і жінка, що видихає дерев`яну хмарку з одним словом "Так!".

Крім грайливих скульптур, в парку є затишні кабінки для тих, хто бажає зайнятися коханням. Побудовані недорогі кафе з барбекю, де є всі умови для романтичної вечері тет-а-тет. Інтимну атмосферу посилюють романтичні музичні композиції.

Працюють телефони для дзвінків на секс-лінії. Крім того, мер розпорядився посадити в парку побільше дерев і кущів, щоб ніякі сторонні погляди не заважали закоханим парочкам вдаватися до утіх там, де їм заманеться.

Ідея мера перевершила всі його очікування: мало того, що за декілька років роботи парку народжуваність в Хореа збільшилася в два рази, селище ще й стало привабливим місцем для туристів зі всіх країн, які приїжджають не тільки подивитися, але і "зайнятися справою".

Слух про чарівну силу Пагорба пихтіння розлетівся по всьому світу, і люди приїжджають сюди в надії зачати дитину. "Місцеві жителі вже звикли до пар, що підіймаються на гору. І це здорово, що ми можемо допомогти людям, поділившись з ними нашою атмосферою кохання!" - говорить мер.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.