На вантажівки Volvo будуть встановлювати шини Goodyear, що самовідновлюються

Автор/джерело -  © iTyre.com



Дата публiкацiї - 3.05.2007 14:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2751

Компанія Volvo заключила договір з Goodyear і збирається стати першим в Європі виробником вантажівок з шинами, що самовідновлюються. На автомобілі Volvo будуть встановлювати шини Goodyear Duraseal.

Фото з сайту www.goodyear.com

Інноваційна особливість шин Duraseal – поєднання екстрам’якого герметизуючого шару, який розташований між протектором та шаром брекера. У випадку проколу шини пружний желевидний матеріал негайно спрацьовує як затичка та ізолює отвір, зберігаючи тиск повітря в шині. Таким чином може бути заповненим отвір до 6 мм в діаметрі. Подальшого ремонтування не потрібно, що не усуває автомобіль від робочого плану. В подальшому серйозний ремонт шини, пов’язаний з вулканізацією шару протектора, не пошкоджує герметизуючий прошарок.

«Стійкі до проколів шини, - прорив у створенні надійних шин. Кожна затримка, довга чи коротка, варта грошей, і для наших клієнтів це велика економія», говорить Гуннар Ельяссон (Gunnar Eliasson), головний менеджер з торгово-промислової діяльності підрозділу Volvo Trucks. Шведський автовиробник запропонує шини, виконані за технологією Duraseal, в якості первинної комплектації з липня 2007 року. Це будуть шины MSD для встановлення на ведучі осі в розмірі 12R22.5 та MSS 13R22.5. Шини в розмірі 385/65R22.5 будуть запропоновані дещо пізніше.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.