Сьогодні компанія Google запускає персональну сторінку в Україні

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 3.05.2007 16:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2755

Сьогодні, 3 травня, компанія Google оголосила про запуск персональної сторінки iGoogle в Україні, що пропонує користувачам прямий доступ до найбільш важливої персональної інформації й усе на одній сторінці.

Як заявляють представники компанії Google, вибираючи з-поміж тисяч гаджетів і стрічок новин, користувачі можуть зробити свою сторінку унікальною. Якщо користувача цікавлять новини, відео або ігри, то на одній сторінці iGoogle представляє свою добірку коротких новин.

Користувач також може зробити сторінку iGoogle ще більш домашньою, вибираючи одну із шести різних тем для оформлення: тут можна знайти кілька художніх і вигадливих дизайнів як пляж, кафе, міський пейзаж, автобусна зупинка. Кожна тема змінюється, залежно від часу доби та погодних умов. Наприклад, якщо сонце заходить у країні і місті користувача, то воно також сідає на сторінці iGoogle.

Представники компанії також зазначають, що iGoogle представлено в усьому світі на 26 мовах і більше ніж у 40 країнах. Користувачі можуть налаштувати персональну сторінку iGoogle за такою адресою: http://www.google.co.ua/ig.

Як відомо, фірму Google створили в 1998 році Ларрі Пейдж і Сергій Брін - аспіранти університету Стенфорд. Наразі Google - передова Інтернет-компанія на світових ринках. Інноваційні технологи пошуку, що пропонує Google, дають щодня мільйонам людей в усьому світі доступ до інформації.

Від “Аратти”: Ви також можете додати модуль нашого порталу до своєї персональної сторінки.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.