Сьогодні Мерилін Монро мало б виповнитися 80 років

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 1.06.2006 09:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=276

Щоправда, уявити собі її бабусею неможливо, так само як неможливо уявити дідуся Пушкіна чи Висоцького. Славнозвісна Мерилін залишилася для всіх загадкою.

Багато чоловіків і досі вважають Мерилін найпривабливішою жінкою сучасності...

Шалапутна Мерилін Монро захоплювалася читанням Достоєвського й Толстого. І казала, що “Голівуд – це місце, де вам заплатять тисячу доларів за поцілунок і кинуть 50 центів за душу”, пише “Газета по-киевски”.

Норма Джін Бейкер Мортенсон, - таке справжнє ім`я зірки, народилася 1 червня 1926 року в Лос-Анджелесі, померла 5 серпня 1962 року в Брейтвуді (Каліфорнія). Навчалась в Акторській студії в Нью-Йорку.

Хто не пам`ятає відомі кадри, де її спідницю легковажно розвівав потік повітря?.. Чи її героїнь, - можливо і не дуже ерудованих, але занадто привабливих і безпосередніх..

Одного разу вона зізналась, що ніколи не розуміла, що означає символ сексу. Проте, якщо вже бути символом, говорила Монро, то напевне, символом сексу. Монро тричі виходила заміж. А її коханцями були найвідоміші і найсильніші світу цього.

Вона користувалася покровительством президента США Джона Кеннеді та його брата...

Повідомлення про те, що кумир всієї Америки, зірка Голлівуда Мерилін Монро зненацька покінчила життя самогубством, із самого початку виглядало неправдоподібним і викликало підозру. Загадкову смерть зірки преса якось намагалася зв`язати з її близькими стосунками з президентом Кеннеді і його братом. А коли через рік після смерті Монро з невстановленої причини був убитий і сам Кеннеді, ці підозри, як не дивно, підсилилися...

Багато чоловіків досі вважають Мерилін найпривабливішою жінкою сучасності. «Вона йшла повільно, і тримала голову как королева», - згадує її подруга і фотограф Єва Арнольд.

Для глядачів - вона як і раніше, - Душечка, - героїня найвідомішого фільму "Дехто любить гарячіше", (у нашому прокаті - "У джазі тільки дівчата") - мила, гарненька солісточка веселого дамського оркестру, що мріє вийти заміж за мільйонера, але знаходить своє щастя в обіймах такого ж жебрака, але чарівного музиканта (Тоні Кертіс), що переховується в жіночому вбранні разом з другом від мафії...


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.