Ситуація на фронті майже не змінилася

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.09.2017 15:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=27796

Минулої доби російсько-окупаційні угруповання дещо активізували збройні провокації. В основному ворог застосовував стрілецьку зброю та гранатомети.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Як і у попередні дні, основне напруження зберігалося на Донецькому напрямку. Тут зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів бойовики 4 рази відкривали вогонь у районі Зайцевого, двічі – неподалік Пісків. А гранатомети злочинці застосовували в Авдіївській промзоні, біля Кам’янки та шахти Бутівка.

Неспокійно було і на Приморському напрямку. Після 18 години бандити продовжили вогневі провокації на околицях Водяного. Також під гранатометним вогнем опинились наші позиції на підступах до Лебединського, Широкиного та Мар’їнки. А по опорних пунктах біля Талаківки бандити тричі били з великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку противник відкривав вогонь з різних видів зброї у районі Кримського, Станиці Луганської та Малинового.

Загалом, за минулу добу зафіксовано 36 обстрілів наших позицій з боку російсько-окупаційних угруповань. З них 18 характеризуються як не прицільні.

Втрат серед українських військових немає.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.