Туристи ощасливили Крим своєю присутністю

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 7.05.2007 15:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2785

Перший заступник мера Ялти Геннадій Добкін повідомив про те, що курортний сезон у Криму почався успішно.

"За січень-квітень до нас приїхали на 8% більше відпочиваючих, ніж за такий же період минулого року, - сказав Добкін. - За попередніми даними, сьогодні санаторії та готелі Великої Ялти заповнені на 90-95%. Це практично ідеальний показник: курорти не переповнені і рівень обслуговування не страждає".

За словами мера літньої столиці України, усі путівки до курорту Великої Ялти вже

викуплені туристичними агентствами. "Цього року туроператори викупили весь сезон ще в лютому-березні", - сказав перший віце-мер Ялти.

Він пообіцяв, що впродовж літа Ялта "запропонує гостям міста велику культурну і фестивальну програму: фестивалі естрадних виконавців "Нові імена" і "Зірки планети", міжнародний телекінофорум Разом, фестиваль джазу і фестиваль феєрверків.

За словами Геннадія Добкіна, до дня міста (остання неділя серпня), імовірно, буде закінчена реконструкція Ялтинського театру імені Антона Чехова, яку, у рамках угоди з керівництвом міста, здійснює уряд Москви.

Крім того, як зазначив міський голова, з 1 травня на території великої Ялти діє мораторій на всі будівельні роботи, крім приватного будівництва. "Хоча будівельні фірми намагаються через суд домогтися скасування цього рішення, позиція керівництва міста тверда. Ми не можемо дозволити, щоб у розпал курортного сезону Ялтою роз’їжджали самоскиди з будівельними матеріалами", - заявив Геннадій Добкін.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.