Ситуація на фронті: сьогодні окупанти з важких озброєнь не стріляли

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.10.2017 00:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=27917

Упродовж сьогоднішнього дня обстановка у районі проведення АТО не зазнала суттєвих змін. Противник продовжив поодинокі обстріли наших позицій, здебільшого, на Донецькому напрямку.

Про це повідомив прес-центр АТО.

Так, вдень бойовики з протитанкового гранатомету і стрілецької зброї обстріляли українські укріплення поблизу Зайцевого. Також ворог застосовував озброєння БМП неподалік Пісків. А великокаліберний кулемет окупантів бив по укріпленнях сил АТО біля Майорська.

На Приморському напрямку близько 11 години проросійські найманці з гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї відкривали вогонь в бік наших опорних пунктів на околицях Березового.

Загалом від опівночі, ворог 4 рази порушив перемир’я.

Під час двох обстрілів українські військові застосовували зброю на ураження противника.

Унаслідок бойових дій втрат серед українських захисників немає.

Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО залишалась напруженою, проте повністю контрольованою силами АТО. Ввечері бойовики проявляли активність, здебільшого, на Донецькому напрямку.

Так, після 18 години ворог з гранатометів і стрілецької зброї двічі обстрілював наші позиції на підступах до Авдіївки. З цієї ж зброї проросійські найманці тричі били у районі Невельського. А близько 20 години, унаслідок ворожого гранатометного вогню неподалік Новоселівки Другої, отримав поранення один наш військовослужбовець.

На Луганському напрямку наприкінці доби окупанти двічі били з мінометів калібру 82 міліметри по українських укріпленнях біля Кримського. Поблизу цього ж селища противник активно застосовував гранатомети та великокаліберні кулемети.

На Маріупольському напрямку вчора вдень, у результаті бойового протистояння неподалік Красногорівки, отримав осколкове поранення один український воїн. Крім того, під ворожим вогнем з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ввечері опинились наші опорні пункти біля Водяного.

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 19 разів порушили перемир’я.

У відповідь сили АТО 12 разів відкривали вогонь на ураження противника.

Унаслідок бойових дій двоє наших військовослужбовців отримали поранення.




 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.