Ситуація на фронті: активність окупаційних військ не зменшується

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.11.2017 10:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=28044

Оперативна обстановка у районі проведення АТО залишається складною. Підконтрольні Росії озброєні бойовики продовжують застосовувати зброю проти українських захисників. Особливо активно противник порушує домовленості про припинення вогню ввечері та вночі.

Про це повідомив прес-центр АТО.

Так, за темної пори доби, на Луганському напрямку ворог різко збільшив кількість обстрілів. Зокрема, застосовуючи міномети калібру 120-мм, гранатомети та стрілецьку зброю окупанти 4 рази обстріляли захисників Новотошківського. З такого ж озброєння російські найманці відкривали вогонь по наших укріпленнях в районі Травневого. Застосовуючи піхотне озброєння бойовики також порушували перемир’я неподалік Троїцького, Кримського, Зайцевого і Луганського.

На Донецькому напрямку з гранатометів та стрілецької зброї декілька разів були обстріляні наші позиції у передмісті Авдіївки. Під вогонь противника з 82-мм міномету і стрілецької зброї потрапили оборонці Мар’їнки, а поблизу Маріуполя російсько-терористичні війська випустили 5 мін калібру 120-мм по захисникам Павлополя. У цьому ж районі під гранатометний вогонь потрапили опорні пункти неподалік Широкіного.

Загалом, за минулу добу, бойовики 33 рази порушили перемир’я.

Військовослужбовці Збройних Сил України 23 рази відкривали адекватний вогонь у відповідь.

У результаті ворожих обстрілів два українських військовослужбовці зазнали поранення.





 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.