Волонтери виявили у прифронтовій зоні російський комплекс РЕБ

Автор/джерело -  © Укрінформ



Дата публiкацiї - 14.11.2017 18:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=28048

Російську станцію перешкод Р-330Ж “Житель” та іншу російську військову техніку зафіксовано на околиці окупованого селища Земляне на Луганщині всього за 7 км від лінії розмежування.

Техніку було ідентифіковано волонтерами міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm за аерофотознімками, ексклюзивно наданими волонтерською аеророзвідкою команди АРМІЯ SOS.

“Російську станцію перешкод Р-330Ж "Житель", прийняту на озброєння ЗС РФ у 2008 році, а також іншу російську техніку зафіксовано на околиці селища Земляне(Луганська область України). Селище знаходиться під контролем об’єднаних російсько-сепаратистських сил всього за 7 км від лінії розмежування, що проходить у вказаному районі річкою Сіверський Донець", - йдеться у повідомленні.

На аерофотознімках також ідентифіковано командно-штабну машину ЗС РФ на базі автомобіля КАМАЗ. "Аерофотознімки зроблено у першій половині листопада 2017 року, вони підтверджують, що Росія продовжує контролювати окупований регіон", - відзначили в InformNapalm.

Відзначається, що сучасна російська станція перешкод Р-330Ж "Житель" і раніше фіксувалася волонтерами InformNapalm на окупованій території України у ході OSINT та HUMINT розслідувань. Цей зразок спеціалізованої російської військової техніки увійшов до бази даних доказів участі ЗС РФ в окупації окремих районів Луганської та Донецької області України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.