Цинічний виклик суспільству

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 1.06.2006 21:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=281

Збоченці продовжують активно нав`язувати суспільству свої погляди.

Це їх Шеремет вважає геями?

В Україні налічується від 420 тис. до 1,2 млн. геїв і лесбіянок. Про це заявив сьогодні на брифінгу керівник гей-форуму України Святослав Шеремет, повідомляє Кореспондент.net із посиланням на УНІАН.

Брифінг був присвячений гей-параду, що проходив в Москві 27 травня. Цей парад був розігнаний гомофобною громадськістю.

Від "Аратти": на наш погляд - здоровою і активною частиною громадськості, при підтримці органів правопорядку, які стали на захист моралі і духовності.

За словами Шеремета, в Україні дуже багато геїв і лесбіянок серед робітників і селян. Він заявив також про необхідність легалізувати одностатеві шлюби. "Зараз в Україні налічується сотні тисяч одностатевих сімей", - сказав він, зазначивши, що нинішня українська влада лояльна до гей-співтовариства.

Шеремет додав, що в Україні налічується 6-7 зареєстрованих гей-організацій.

"Динаміка розвитку руху геїв і лесбіянок (в Україні) має позитивну тенденцію", - сказав Шеремет. Він зарахував Польщу і Росію до розряду гомофобних країн.

Від "Аратти": така "позитивна" тендеція призведе до повної деградації суспільства, оскільки воно втратить свою репродуктивну функціюі. І взагалі, - брудні руки геть від українського народа!

"Київ - вельми лояльне до геїв місто", - сказав Шеремет. Проте він вважає, що в найближчі 10-15 років гей-парад у Києві не очікується через гомофобні настрої громадськості.

Шеремет з українськими товаришами також брав участь в цьому параді в Москві.

На його думку, цей захід був лакмусовим папірцем для перевірки російської демократії, яка не витримала перевірки. "Росія не витримала тест на демократію", - сказав Шеремет.

Він зазначив, що серед депутатів усіх рівнів в Україні є люди, які надають негласну підтримку ЛГБТ (лесбіянкам, геям, бісексуальності і трансгендерним особам).

Проте на запитання про ставлення нового мера столиці до геїв і лесбіянок відповідь не була не оптимістичною, оскільки Леонід Черновецький є автором закону про громадську мораль, в якому є положення, що обмежує права людини. "Маючи мером таку людину, можна прогнозувати негативне ставлення до ЛГБТ" - сказав Шеремет.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.