Президент Ющенко вирішив побути лікарем. Він послухає більшовицькі “аргументи”

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 10.05.2007 16:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2810

Засідання робочої групи щодо виходу з політичної кризи закінчилося одразу після початку. Переговорники почимчикуляють на Банкову.

Про це журналістам повідомив один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов.

За його словами, це пов’язано з тим, що всі члени робочої групи запрошені на 17.00 на консультації до Президента.

"Оскільки ми бачимо, що переговори неефективні, відбувається демонстративне затягування процесу і спроба зробити денонсацію попередніх домовленостей між президентом і прем’єром, президент запросив до себе робочу групу для того, щоб або змінити формат переговорів, або прийняти інші рішення, які випливають з ситуації", - сказав він.

У будь-якому разі Турчниов порекомендував своїм політичним опонентам "серйозно подумати щодо проведення з’їздів до 14 травня".

Пізніше, відповідаючи на питання, що відбувалося на засіданні фракції БЮТ о 15 годині дня, він сказав, що обговорювалася підготовка до проведення виборчої кампанії, зокрема "інтенсифікація процесу".

У свою чергу лідер "Нашої України" В’ячеслав Кириленко повідомив, що під час вранішньої
зустрічі Президента з лідерами БЮТ і "Нашої України" також обговорювалася неефективність діяльності робочої групи, зокрема через "неналаштованість представників коаліції на кінцевий результат".

При цьому він відмовився коментувати тезу, озвучену прес-службою Президента щодо того, що Віктор Ющенко наполягатиме "на зміні формату компромісу".

"Ми поінформували Президента, а які він буде ухвалювати рішення надалі – це його виняткове право. Але ми можемо сказати, що поки йдуть переговори, і політичні сили, які визнають чинність Конституції, виконують Указ Президента", - сказав Кириленко


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.