Справжні більшовики стуканули самі на себе: в коаліції вони й соціалісти - ніхто

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 10.05.2007 17:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2812

Лідер комуністів Петро Симоненко щойно публічно визнав, що нинішній склад парламенту, із КПУ включно - нелегітимний, оскільки обраний не народом, а “прийнов до влади у підсумку олігархічних розборок”.

Про це він заявив на зустрічі Президента України із робочою групою, яка має готувати вибори, відповідно до домовленостей гаранта і прем'єра.

А його колега по фракції, лідер автономнокримських комуністів депутат Верховної Ради від Комуністичної партії Леонід Грач заявляє про те, що прем’єр-міністр Віктор Янукович перевищив повноваження, надані йому коаліцією, коли домовився з Президентом Віктором Ющенком про позачергові вибори парламенту.

Про це Грач сказав сьогодні на круглому столі "Пакт Ющенко-Янукович: дорожня карта або друге дихання кризи" .

"Те, що зроблено 4 числа, на зустрічі усього лише двох - шлях неіснуючим шляхом, дорога в глухий кут", - сказав Грач, коментуючи відповідні домовленості Ющенка і Януковича.

На думку парламентарія, ці домовленості є другим подихом політичної кризи.

"Ніхто прем’єр-міністрові Віктору Януковичу з членів коаліції, ні комуністи, ні соціалісти, такого права заявляти те, що він заявив 4 травня, не давали", - заявив Грач.

Як повідомлялося раніше, Ющенко і Янукович у результаті переговорів 4 травня домовилися про проведення позачергових виборів Верховної Ради.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.