Морозу пощастило: політичні гравці в його діях криміналу не шукають

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 11.05.2007 14:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2820

“Я б не став коментувати слова Мороза, оскільки не хочу оцінювати, чи є кримінал у діях голови Верховної Ради. Хоча, при бажанні, думаю, цей кримінал у його діях можна знайти”.

Це сказав народний депутат п’ятого скликання Юрій Ключковський у відповідь на сьогоднішні заяви спікера. Як відомо, сьогодні Мороз заявив, що” є дуже дивною заява Президента відносно того, що він має намір зібрати засідання РНБО, якщо не вдасться знайти компромісу робочій групі у питанні проведення дострокових виборів”. Мороз вважає, що все це «врешті-решт є криміналом».

“Однак той, хто в цій ситуації замість того, щоб шукати вихід із кризи, шукає, як її поглибити – діє, принаймні, безвідповідально, не виходить з національних інтересів держави, а зі своїх власних”, - наголосив Ключковський.

“Тому, замість того, щоб обурюватися на слова Президента щодо можливого скликання засідання РНБО, що, в принципі, є нормальною реакцією гаранта Конституції на продовження і поглиблення політичної кризи в державі, краще було в вжити кроків, які б цю кризу змогли якнайшвидше врегулювати. Однак саме небажання це зробити і породжує проблему – звертатися до РНБО чи ні, - зауважив Юрій Ключковський.

“Думаю, якщо у Президента є підстави це зробити – він забов`язаний це зробити. І не дивитися, як на це будуть реагувати деякі не зовсім стримані політики”, - переконаний народний депутат п’ятого скликання.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.