Мороз примітивно грає на публіку, вважає Тарасюк

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 11.05.2007 14:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2821

Лідер Народного РУХу та блоку “Українська Правиця” Борис Тарасюк вважає, що роблячи гучні заяви лідер соціалістів хоче відбілитися від корупційних дій.

Коментуючи заяви Голови Верховної Ради V скликання Олександра Мороза щодо можливого переформатування коаліції у Верховній Раді за участю «Нашої України» та Партії Регіонів, Голова Народного Руху України, Лідер блоку «Рух – Українська Правиця» Борис Тарасюк, зокрема, заявив: «Це спроба відбілитися після політичного корупціонерства. Ця нещиро, оскільки заради отримання посади лідер соціалістів готовий був зрадити виборців, які голосували за Партію соціалістів в складі коаліції демократичних сил», - зазначив Борис Тарасюк.

«Цей крок я розглядаю як нещирий, нереалістичний, а відтак це просто гра на публіку», - заявив Тарасюк.

За словами Голови Руху, «такі заяви Мороза дивують своєю нелогічністю і цинізмом. То він раптом говорить про те, що готовий поступитися місцем соціалістів у коаліції, то – звинувачує опозицію в аваріях на залізниці і газопроводі. В Мороза немає будь-яких доказів і ще більше цинічними виглядають ці звинувачення на фоні внутрішньополітичної кризи».

Тарасюк вважає, що «такого роду висловлювання посадової особи потребують серйозного розслідування і відповідальності в разі непідтвердження фактів. Це вже не перше висловлювання Мороза, яке межує з порушенням законодавства України. Очевидно, колишньому Голові Верховної Ради варто пам’ятати, що перед законом всі рівні».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.