МВС Росії: порушення на акціях протесту будуть «жорстко припинятися»

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 25.01.2018 16:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=28290

Міністерство внутрішніх справ Росії буде «жорстко припиняти» несанкціоновані акції напередодні виборів президента Росії, заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Росії Алєксандр Горовой.

«Хотів би звернути увагу на дуже важливі питання, пов’язані з виборами президента і мера столиці. Ми двома руками за надане Конституцією і федеральними законами право громадян на проведення ходів, мітингів і демонстрацій. Але абсолютно жорстко повинні підходити і припиняти порушення цих законів», – сказав Горовой.

За його словами, «Москва завжди була і залишається в центрі уваги».

«На цьому майданчику інтересанти розгойдують ситуацію, намагаються шляхом порушення закону привернути до себе увагу», – підкреслив Горовой.

Заступник міністра заявив, що МВС однаково ставиться до всіх, не бере участі в політичних питаннях, фіксує і вживає заходи щодо порушників закону.

«До цього потрібно ставитися спокійно, а квазіполітики були, є і будуть», – вважає Горовой.

Російський опозиційний політик Алєксєй Навальний закликає громадян вийти на «страйк виборців». Опозиціонер заявив про початок бойкоту виборів після того, як 25 грудня Центральна виборча комісія відмовилася зареєструвати його кандидатом на виборах президента Росії через вирок у справі «Кіровлісу».

Вибори заплановані на 18 березня 2018 року.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.