Ближче до виборів - у повітрі відчутніше смердить криміналом

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 11.05.2007 21:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2830

Ближчим часом із Секретаріату Президента до СБУ будуть передані документи, які підтверджують співпрацю криміналитету та деяких найбільш радикально налаштованих політичних сил. Яких - не уточнюється.

Про це заявив сьогодні на брифінгу керівник Головної служби з питань діяльності правоохоронних органів Секретаріату Президента України Валерій Гелетей.

«Сьогодні працює криміналітет з деякими політичними силами, найбільш радикальними силами, з деякими політичними технологами, з тими людьми, що мали відношення до спецслужб інших держав. І сьогодні у нас є реальна загроза того, що це може призвести до вибуху в державі», – сказав В. Гелетей. Він також нагадав, що раніше вже заявляв про повернення до України кримінальних авторитетів «під відповідні гарантії когось із політиків».

За словами керівника Головної служби з питань діяльності правоохоронців, у наявних документах є дані щодо поїздок Президента та членів його сім'ї, сценарії замахів на лідера БЮТ Юлію Тимошенко та лідера «Народної самооборони» Юрія Луценка, компромат на низку посадовців тощо. Крім того, за його словами, у записах згадуються прізвища «відповідальних співробітників МВС».

«Розписані конфлікти, що мають привести до політичного протистояння в Україні. Розписаний сценарій розколу», – сказав В. Гелетей.

На думку керівника Головної служби з питань діяльності правоохоронних органів Секретаріату, ближчим часом деякі речі, які є в документах, «будуть мати правові наслідки».

Замість післямови. Пам'ятаєте вибори-2004? Політики й досі не визнають, що ті вибори сколихнули Україну й вивели народ на Майдан саме цинічним, нічим не прикритим кримінальним терором. Це і побиття демонстрантів біля ЦВК(злочин досі не розкрито), і отруєння кандидата у Президенти Віктора Ющенка(злочин досі не розкрито), і два авто, начинені вибухівкою, знешкоджені біля штабу НУ(злочин досі не розкрито), і масові фальсифікації результатів голосування та зникнення бюлетенів на виборчих дільницях Донеччини та Луганщини(злочин досі не розкрито), і паралельний сервер(злочин досі не розкрито) тощо.

І всі ці події, нагадаємо, були пов'язані, мабуть за дивним збігом обставин, із певною особою - Віктором Януковичем та певною політичною силою - партією Регіонів.

То ж хто стоїть за цими спробами посіяти кримінальний хаос в Україні?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.