Мороз вперто повторює скандальну версію про Гайдука

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 14.05.2007 17:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2837

Голова Верховної Ради Олександр Мороз розраховує на досвідченість і розсудливість Івана Плюща на посаді секретаря Ради національної безпеки і оборони України (РНБО).

Про це Мороз заявив сьогодні в коментарі журналістам.

"Безумовно, ми не можемо це (призначення) розглядати поза зв`язком із тим, що Віталій Анатолійович Гайдук написав заяву і пішов з цієї посади. За тими відомостями, які є у мене, він пішов тому, що не хоче бути причетним до авантюр", - сказав Мороз.

"Якщо Іван Степанович погодився брати на себе відповідальність за участь у таких авантюрах, то я хотів би все-таки розраховувати на його розсудливість, оскільки це дуже ризикована справа, й у зв`язку з цим розглядаю це призначення", – додав спікер.

Разом із тим, голова Верховної Ради не став прогнозувати можливі наслідки у зв`язку з кадровою ротацією в керівництві РНБОУ.

"Все залежить від цілей, які переслідує в даному випадку президент. Про професійні якості Плюща я нічого не можу говорити, тому що я знаю його давно. Він дійсно досвідчена людина. Але в даному випадку йдеться про те, до яких завдань приурочено це призначення", – підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, 12 травня президент Віктор Ющенко своїм указом звільнив Віталія Гайдука з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони України у зв`язку з поданою ним заявою про відставку.

Іншим указом Ющенко призначив на посаду секретаря РНБО Плюща.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.