Коновалюк збирає політичних невдах у демократичний блок

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 15.05.2007 16:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2853

Партія “Трудова Україна” пропонує представникам більш ніж 20 непарламентських партій створити єдиний виборчий демократичний блок.

Про це у вівторк заявив лідер "Трудової України" Валерій Коновалюк на форумі непарламентських партій.

Коновалюк вважає, що "потрібно дати людям побачити іншу політику й інших політиків".

"Ми повинні надати право обрати рух демократичних сил, що не пов'язані ні з владою, ні з парламентською опозицією", - наголосив лідер "Трудової України".

Він переконаний, що в Україні "потрібно відмовлятися від ідеології малих політичних сил", оскільки, за його словами, малих політичних сил не існує.

На форумі демократичних партій присутні представники партії "Віче", Народно-демократичної партії, Аграрної партії України, Партії зелених, Республіканської партії України і "Трудової партії України".

Також присутні представники Всеукраїнської партії Миру та єдності, партій "Жінки України", "За права людини", "Інформаційна Україна", Партії захисників Батьківщини, "Совість України", "Соціалістична Україна", а також Християнсько-демократичної партії.

Від “Аратти”: судячи по списку презентованих назв політичних партій - більшість із них була пов'язана раніше із іменем зятя Президента Леніда Кучми - Віктора Пінчука. За часів Кучми ці партєйки виконували, як правило, роль масовки у технологічних проектах обдурення громадськості на кшталт “Злагоди”, завданням яких було “демонструвати всенародну підтримку гаранта”. А партія “Трудова Україна” свого часу була провладним політпроектом номенклатурно-олігархічної влади того ж Кучми і презентувала їхні інтереси у парламенті.

Партія Захистників Батьківщини, яку очолює Юрій Кармазін у минулому скликанні парламенту була презентована у ньому самим Кармазіним в складі НУ. На минулих виборах ця партія не подолала прохідний ценз, а Юрій Кармазін разом із декількома колегами, які програли вибори, програв суд на якому розглядалася скарга на фальшування результатів голосування.

Є підозра, що під прапором “нових” старих облич у владі так званий “демократичний блок” виконуватиме роль технологічної обманки, аби відтягнути на себе голоси виборців від попзиційних партій та блоків національно-патріотичної орієнтації, тим самим збільшуючи прохідний бонус промосковських політичних сил.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.