Завтра відбудеться презентація Президенту Ющенку та прем'єру Януковичу здобутків переговірників

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 16.05.2007 00:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2859

Заступник глави Секретаріату Президента Іван Васюник заявляє, що робоча група підготувала пакет документів для завтрашньої презентації Президенту Віктору Ющенку та прем’єр-міністру Віктору Януковичу.

Про це він повідомив журналістам після закінчення засідання робочої групи з підготовки документів, необхідних для проведення позачергових парламентських виборів.

Васюник додав, що кожний законопроект підготовлений у формі узгоджених позицій, а також списку розбіжностей.

Заступник глави Секретаріату Президента зазначив, що після консультацій Президента та прем’єра буде визначено подальший графік робочої групи, а також графік прийняття рішень.

Васюник також зазначив, що дата виборів може бути визначена після прийняття відповідних постанов парламенту, а також шляхом внесення змін до Указу Президента про призначення дострокових виборів.

Відповідаючи на запитання журналістів, він сказав, що питання включення до складу робочої групи голови Верховної Ради Олександра Мороза буде розглянуто на зустрічі Президента та прем’єра.

Крім цього, відповідаючи на запитання, чи є домовленість з представниками партії Регіонів щодо голосування напрацьованих законопроектів без участі фракцій СПУ та КПУ, Васюник сказав, що ще раніше Секретаріат Президента висловив свою позицію, яка зводиться до того, що і державі, і політичним силам вигідно, щоб усі необхідні рішення приймалися на консенсусній основі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.