Зустрічайте Дрімку!

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 2.06.2006 10:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=286

З 1 червня на Першому Національному телеканалі маленьких глядачів зустрічає нова «Вечірня казка», з ведучим маленьким ведмежатком Дрімкою.

Весела вдача і динамічність Дрімки не дадуть вам занудьгувати

Дрімка – це не плюшевий ведмедик, він є об’ємним комп’ютерним персонажем, – модернізована «Вечірня казка» іде в ногу з часом! Новий друг діточок розповість казкові історії з життя різних тварин, риб, птахів, фантастичних істот, повідомляє прес-служба Першого Національного.

Ці оповіді не лише цікаві, але й пізнавальні – малята зможуть дізнатися про поведінку тварин, їх звичаї та характер, про різні явища природи. Хлопчики і дівчатка навчаться відрізняти добро від зла, швидко і оригінально мислити, а конкурси малюнків надихатимуть діточок на творчість. Найкращі не залишаться без призів!

В будь-якому разі, весела вдача і динамічність Дрімки не дадуть вам занудьгувати.

І, звісно, яка ж «Вечірня казка» без мультфільму? Кожного дня – мультик на будь-який смак!

Дім Дрімки завжди відчинений для усіх, хто бажає пригадати улюблену казку свого дитинства, поділитися спогадами про героїв своїх казок. Після спілкування з ведмедиком сни будуть винятково приємні та кольорові. Якщо маєте сумніви, перевірте на собі! Для цього достатньо увімкнути телевізор на Перший Національний з понеділка по п’ятницю о 20:30.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.