НУ захищатиме громадян від тарифного терору більшовицької влади

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 16.05.2007 02:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2860

НУ від першого підвищення тарифів на комунальні послуги вважає, що вони не мають нічого спільного із тими, що визначаються економічними потребами. Більш того, підвищення мало наслідком стрімке падіння життєвого рівня громадян.

Наприкінці 2006 року через непрофесіоналізм уряду Януковича в Україні було запроваджено тарифи на житлово-комунальні послуги, які у кілька разів перевищують не лише попередній, а й економічно обґрунтований рівень.

Підвищення тарифів фактично поставило мільйони українських громадян на межу виживання, адже відбулося на тлі зростання цін на продукти харчування та без адекватного підвищення зарплат та пенсій.

“Наша Україна” своїми діями послідовно домагається перегляду тарифів в інтересах громадян. Зокрема, Голова Харківської обласної державної адміністрації, член партії «Наша Україна» Арсен Аваков 8 травня 2007 року через ухвалу суду призупинив по всій Україні дію постанови Національної комісії з регулювання електроенергетики України про підвищення тарифів на природний газ для населення і заборонив відключати споживачів у Харківській області за несплату за завищеними тарифами.

Ми вважаємо харківський приклад наших однопартійців першою перемогою у важкій битві за справедливі та соціально-обґрунтовані тарифи і заявляємо, що цей досвід буде послідовно впроваджуватися нашою партією в інших регіонах України.

“Наша Україна” переконана, що лише такими кроками можна відстояти інтереси українських громадян, захистити населення від свавілля чиновників.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.