Російські війська традиційно ігнорують мінські домовленості

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 16.05.2018 16:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=28657

З початку доби бойовики збройних формувань РФ двічі обстрілювали ділянку №1 населеного пункту Станиці Луганській, аби 22 травня не відбулось розведення військ.

Про це повідомив прес-центр штабу ООС.

Українська сторона СЦКК інформує, що бойовики збройних формувань РФ, у порушення Мінських домовленостей продовжують ігнорувати вимоги режиму тиші на ділянці розведення сил і засобів сторін у районі населеного пункту Станиці Луганської.

Так, з початку сьогоднішньої доби, двічі, близько 05.10 та 05.45 хвилин російсько-окупаційні війська знову здійснили провокаційний обстріл позицій Збройних Сил України у цьому районі, застосувавши при цьому великокаліберні кулемети, підствольні гранатомети (ГП-25), та стрілецьку зброю.

Обстріл військовослужбовців ЗС України бойовики традиційно здійснювали з гори Князь Ігор, що на тимчасово непідконтрольній території Урядові України.
Про зазначене українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ.

Попередній обстріл позицій Збройних Сил України у цьому населеному пункті був задокументований СММ ОБСЄ 14 травня поточного року.

Українська сторона СЦКК наголошує, що бойовики збройних формувань РФ систематично здійснюють провокаційні обстріли району Станиці Луганської, метою яких є зірвати розведення сили і засобів сторін у цьому районі, та продовжувати використовувати зайняті ними позиції для здійснення своїх злочинних намірів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.