Янукович знову запустив локшину про зростання добробуту. Мабуть будуть вибори

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 16.05.2007 12:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2866

Більшовицькому прем'єру згадалося, що він обіцяв “зростання добробуту кожного вже сьогодні” і сьогодні, на засіданні уряду він повідомив дивну новину: воно таки відбудеться, тільки не сьогодні, а у невизначеному майбутньому... Можливо, в світлому і недмінно, комуністичному.

Незважаючи на складну політичну ситуацію в країні, позиція Уряду залишається послідовною і зваженою. Про це Прем’єр-міністр України Віктор Янукович заявив на засіданні Кабінету Міністрів, повідомляє прес-служба.

“Наше головне завдання – забезпечити життєдіяльність країни, забезпечити зростання економіки. Підняття заробітних плат громадян, спокій і стабільність – це головне, до чого ми прагнемо”, - підкреслив Прем’єр-міністр.

За словами Глави Уряду, за чотири місяці поточного року зростання внутрішнього валового продукту становило 8%. Інфляція залишилась на рівні 1,3%, а у квітні вона була на рівні нуля, що є безпрецедентним випадком.

Починаючи з квітня Кабінет Міністрів здійснює поступове підвищення заробітних плат і пенсій, що дає можливість на кінець року підняти заробітну плату на 40%, а пенсії - на 33%.

“Уряд, працюючи чітко за графіком, виходить на модель прискореного зростання економіки, і, як наслідок, - підвищення рівня добробуту громадян”, - зазначив Віктор Янукович.

Прем’єр-міністр дав доручення урядовцям, попри політичну кризу, працювати винятково за планом, приймати звіти зі всіх галузевих напрямків та уважно слідкувати за цільовим використанням бюджетних коштів.

Від “Аратти”: пригадується зовсім нещодавно на зборах більшовиків-нардепів перший віце-прем'єр Микола Азаров, який, за сумісництвом, ще й міністр фінансів, змалювував зовсім протилежні картинки: мовляв ситуація в економіці й державних фінансах на межі катастрофи і шаленні мільярди кудись пролітають повз державну касу, а бізнес усіх форм власності ось-ось впаде у стан стагнації. Зрозуміло з вини Президента Ющенка, який такий-сякий наважився розпустити більшовицький парламент.

Щоправда, коли відбувалося шоу Азарова під куполом, “єдина срямовуюча сила”, тобто партія Регіонів про дострокові вибори й чути не бажала.

І ось тепер, якщо вірити вождю Януковичу - сталося диво: паралельно із рішенням ПР йти на дострокові вибори миттєво почала зростати економіка! Більш того, у більшовицького уряду врешті з'явився план! Що правда - невідомо який, оскільки більшовицька коаліція так й не спромоглася навіть формально ухвалити програму діяльності уряду. Зрозуміло, виключно із міркувань політичної цнотливості.

Тепер можна усім полегшено зітхнути - із продуктами харчування все буде гаразд. Головне - вчасно виделку приготувати, щоб встигати збирати локшину із вух.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.