Розвідка ніколи не мала справ з підозрюваним Германом

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.06.2018 16:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=28725

Українська розвідка спростуала заяви Германа та його адвокатів.

У зв’язку із появою 4 червня у деяких ЗМІ інформації з посиланням на адвоката нещодавно заарештованого СБУ громадянина України Бориса Германа Євгена Солодко про нібито причетність його підзахисного «до спецоперації Служби зовнішньої розвідки України по виявленню каналів фінансування російських диверсантів» прес-служба СЗРУ заявляє про таке.

Громадянин України Борис Герман не мав і не має жодного відношення до Служби зовнішньої розвідки України, ця особа ніколи не була в кадровому складі та агентурному апараті СЗР України.

СЗР України вважає появу таких публікацій в ЗМІ спробою вигородити громадянина України Бориса Германа, який звинувачується у тяжких злочинах: державній зраді та організації замаху на вбивство. Також це може бути черговим проявом інформаційної війни проти України, а саме спробою продемонструвати суспільству нібито відсутність координації між Службою зовнішньої розвідки та Службою безпеки України.

Наголошуємо, що СЗР України перебуває у тісній, цілодобовій координації з СБ України в питаннях захисту нашої держави від зовнішніх загроз. Відповідну взаємодію СЗР України має з іншими членами розвідувальної спільноти та усіма складовими сектору безпеки України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.