Білий дім ніколи не визнає анексію Криму Росією

Автор/джерело -  © Голос Америки



Дата публiкацiї - 3.07.2018 10:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=28777

«Ми не визнаємо російську спробу анексії Криму. Ми погодилися, що наші думки з Росією у цьому питанні розходяться. І наші кримські санкції щодо Росії залишатимуться до тих пір, поки Росія не поверне півострів Україні», - заявила речниця Білого дому Сара Гаккабі Сандерс під час брифінгу у понеділок.

Ця заява пролунала у відповідь на питання одного з присутніх журналістів, який, посилаючись на заяву радника з нацбезпеки Джона Болтона у неділю, поцікавився, чи залишає США двері відкритими до визнання анексії Криму Росією у майбутньому.

Раніше президент США Дональд Трамп, відповідаючи на питання журналістів, чи визнають США Крим російським, відповів «Подивмося». На прохання кореспондента телеканалі CBS пояснити позицію президента, радник з нацбезпеки США Джон Болтон, сказав, що він думає, що «президент часто каже «ми подивимось», щоб показати, що він готовий вести переговори з іноземними лідерами з широкого кола питань та почути їх позиції. Президент Путін досить чітко висловив свою позицію у цьому питанні. Я відповів – нам доведеться погодитись, що ми маємо різні позиції щодо України».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.