Більшовики вже хотять зорганізувати ВЧК та провести обшуки у Президента. Про арешт гаранта поки не говорять

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 17.05.2007 13:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2879

Фракція КПУ пропонує терміново провести обшуки в кабінетах Секретаріату Президента України й здійснити виїмку документів “із підготовки провокації”, тобто, заяв керівника служби з питань діяльності правоохоронних органів Секретаріату Президента Валерія Гелетея про підготовку замахів на відомих політиків.

Про це заявив сьогодні на засіданні Верховної Ради V скликання член фракції КПУ Петро Цибенко.

За його словами, КПУ звертається до генерального прокурора Святослава Піскуна, до всіх керівників компетентних органів із вимогою «негайно порушити кримінальну справу за фактом і на підставі зроблених Гелетеєм заяв і провести всебічне розслідування».

Як сказав Цибенко, послухавши Гелетея, складається враження, що він «начитався детективного ширвжитку».

За його словами, «оприлюднений план так званого замаху, склеєний і зібраний по сміттєвих кошиках, клаптиках, із хрестиками, стрілками, питаннями проти прізвищ бойових друзів і подруг Президента, нічого не викликає окрім жалю й сміху». «Не вистачало тільки черепа й кісток на всіх цих одкровеннях», - сказав депутат.

Цибенко заявив, що звинувачення в причетності членів коаліції й керівників МВС до підготовки замаху на лідерів опозиції - це «груба політична провокація, ноги якої ростуть із подій, пов`язаних із діоксиновою справою 2004 року».

За його словами, «сценаристами й замовниками є ті самі високопоставлені президентські чиновники й ті, хто перебував у його найближчому оточенні».

На думку Цибенка, останні події свідчать про те, що «ці вершники без голови готові на все заради захоплення влади в країні, в тому числі й на організацію замаху на своїх же майданутих соратників».

Він нагадав вислів Юліуса Фучика: «Люди, будьте пильні!».

Від “Аратти”: шапка на більшовицькій коаліції палає все ярчіш і яскравіш. Адже, говорячи про замахи на керівників держави та лідерів опозиції Валерій Гелетей не назвав жодного прізвища організаторів чи учасників чи конкретних політичних сил, які за цим стоять.

Як бачимо - вони назвалися самі. Та й ще тепер пропонують взагалі відноввити роботу ВЧК та розпочати більшовицький терор. Тільки тепер він, напевно, буде не червоний, а голубий...



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.