БЮТівці радять Президенту бути рішучішим

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 17.05.2007 14:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2883

Член Ради Блоку Юлії Тимошенко Євген Корнійчук переконаний, що у нинішній ситуації Президенту України треба бути більш рішучим.

«Він має вжити всіх правових і політико-правових заходів для того, щоб спонукати ті політичні сили, які не хочуть іти на вибори, дотримуватися указу Глави держави і провести вибори у якомога коротший термін. Інакше засідання робочої групи триватимуть до безкінечності», - сказав він.

Євген Корнійчук також відзначив, що не всі хочуть не на словах, а на ділі йти на політичний компроміс. «Ніяких юридичних проблем, за які намагається сховатися сторона парламентської більшості, насправді не існує. Безумовно, їх, в першу чергу, хвилює дата майбутніх виборів і саме з цього питання немає остаточних домовленостей. І для того, щоб не домовитися з головного питання, вони за вуха притягують до нього низку інших проблем, які, до речі, й відношення до майбутніх виборів не мають», - наголосив він.

На думку члена Ради БЮТ, чим швидше відбудуться дострокові парламентські вибори, тим швидше буде припинено керівництво держаною комуно-оліганхічною групою, і тим краще буде для громадян України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.