Більшовики свідомо зривають дострокові вибори. Це - вже очевидно

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 17.05.2007 15:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2884

КПУ і СПУ цілком свідомо зривають переговорний процес, що веде до зриву вибрів та ускладнення політичної кризи.

“Представники Компартії і Соцпартії йдуть зумисне на сценарій зриву виборів. Саме так можна охарактеризувати їхні антиправові ініціативи під час засідання робочої групи з підготовки проведення дострокових парламентських виборів”, - сказав народний депутат п’ятого скликання, член робочої групи з підготовки проведення дострокових виборів до ВР Юрій Ключковський, повідомляє прес-служба.

“Представники так званої антикризової коаліції пропонують внести зміни до законодавства, щоб вдома голосували всі, кому за 65 років і хто подасть відповідну заяву до виборчої дільниці. Смішною є й ініціатива, що вибори будуть вважатися такими, що відбулися, якщо явка виборців буде більша, ніж 51 відсоток. Бар’єру виборців ще з 1994 року немає в нашому законодавстві”, - наголосив Ключковський.

“Комуністи і соціалісти роблять вся для того, щоб лише створити предмет для розмов і показати несумісність позицій коаліції та опозиції”, - зауважив він, додавши, що деструктивні дії коаліціянтів не допомагають досягти компромісу.

Водночас Ключковський підкреслив, що поки “регіонали” наполягають лише на обов’язковому реєстрі виборців. “Тут вони хочуть потягнути ковдру на себе та Кабмін, і передати формування реєстру виборців від ЦВК до уряду. Така ініціатива представників ПР – неприйнятна”, - повідомив народний депутат.

За словами Ключковського, представники антикризовиків роблять все для того, щоб зірвати проведення дострокових парламентських виборів і загнати домовленості Президента і прем’єра у глухий кут.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.