Всеукраїнська акція «Сила духу українського козацтва — дороговказ сучасного українця»

Автор/джерело -  © «Народний Оглядач»



Дата публiкацiї - 18.05.2007 15:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2897

Всеукраїнська акція «Сила духу українського козацтва — дороговказ сучасного українця» відбудеться 22 травня у м. Золочеві Львівської області за сприяння Золочівської районної Ради.

Святослав Хоробрий. Герої не вмирають!

Буде здійснено вшанування пам'яті Т.Г.Шевченка (в день його перепоховання) і продовження акції до дня Героїв (вшановується пам'ять замучених в 1939 році 300 найкращих школярів).

В акції беруть участь:

Більше 60 запрошених гостей, зокрема отамани, старшини, представники козацьких формувань Вінницької області, м. Хмельницька, м. Зборова, м. Лубни (Полтавська обл.), м. Києва.

В рамках акції буде проводитись семінар з метою формування особистості молодої людини як козака, захисника свого Роду і Вітчизни; духовного, суспільного лідера українського суспільства. Будуть надаватись відео- і фотоматеріали про козацьку педагогіку в дії, презентація козацького молодіжного руху, який виховується на основі козацької слави, народних звичаїв і традицій. Доповідачами будуть директори, завучі з виховної роботи шкіл м. Вінниця, представники козацького самоврядування вищих, середніх, загальноосвітніх навчальних закладів, суспільні лідери Вінницької області.

Під час акції будуть: виступи біля пам'ятника Т.Шевченку, покладання квітів до пам'ятника Героям, до пам'ятника М.Шашкевичу, концерт за участю кобзаря Живосила Лютого (Київ), художніх колективів гостей та Золочівщини.

Акція відбудеться у м.Золочів Львівської області.

Місце проведення: Майдан незалежності у м. Золочеві, пам'ятник Т.Шевченку.

Дата проведення: 22 травня 2007 року.

Час проведення :13.15 – заходи, присвячені Шевченку, згодом - семінар (на 1,5 години), о 17.00 концерт-дійство на площі Незалежності.

Ініціатор: Характерне Козацтво РПВ.

Координатор: Іванишин Валентина тел. 8093 6483218, 8050 1068620


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.