ЗСУ спростовує фейкову інформацію про направлення строковиків у зону ООС

Автор/джерело -  © Укрінформ



Дата публiкацiї - 17.09.2018 18:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=28990

Осінній призов громадян на строкову військову службу, який розпочнеться у жовтні, подовжено на місяць у зв’язку із збільшенням кількості призовників для комплектування Нацгвардії і прикордонної служби.

Про це повідомляє прес-служба Сухопутних військ Збройних сил України на своїй сторінці у Facebook.

"Згідно з указом Президента України у жовтні 2018 року розпочнеться призов громадян України на строкову військову службу, який в цьому році продовжено на один місяць з метою якісного відбору та у зв’язку зі збільшенням кількості призовників для комплектування Національної гвардії України і Державної прикордонної служби України", - йдеться у повідомленні.

У ЗСУ також спростовують поширену деякими ЗМІ інформацію, що новобранців відправлятимуть в зону проведення операції Об’єднаних сил. "Такі статті робляться або на замовлення противників відбудови Збройних Сил України, або з метою саморекламування підняттям гострих питань і ніяк не для підвищення іміджу військовослужбовця, як захисника своєї держави", - йдеться у повідомленні управління персоналу штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Петро Порошенко продовжив на один місяць - до грудня - термін проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.