Регіонали на завтра не планують захоплення Печерського суду. Шоу перенесли на іший термін?

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 21.05.2007 14:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2916

Партія Регіонів офіційно заявляє, що завтра захоплення Печерського суду Києва не відбудеться. І те шоу, що бачила нещодавно вся Україна у всіх випусках телевізійних новин - лише уява їхніх опонентів. Отакої!

Втім, аби не псувати стиль і виклад цього офіційного документа, поширеного офіційним сайтом регіоналів, подаємо його текст в оригіналі:

Заява прес-служби Партії регіонів

Сьогодні Центральний розвідувальний департамент «Нашої України», що, мабуть, лише з метою маскування своїх дійсних цілей і завдань називається поки аналітичним, вустами свого керівника Анатолія Луценка порадував представників вітчизняних ЗМІ черговою «сенсаційною» новиною. Мовляв, уже зовсім скоро, практично завтра, 22 травня, Коаліція готує силове захоплення Печерського районного суду.

Прес-служба Партії регіонів відповідально заявляє, що обіцяного «шоу» журналісти не побачать, тому що «плани захоплення» хоч Печерського, хоч інших будь-яких судів існують лише в запаленій уяві опонентів, які «грають у війнушку» із власною тінню.

Отже, єдине, що нам залишається - це сказати помаранчевим «аналітикам» відому булгаківську фразу, якою можна охарактеризувати не тільки це, але й практично всі попередні заяви: «Вітаємо вас, панове, соврамши».

Проте, на жаль, цей документ не пояснює, що ж таке відбувалося раніше, за участю нардепів-регіоналів Ківалова та Стояна. Невже експромт? При чому із явними ознаками кримінального злочину. А може й суддя Колесниченко ніякого відношення до них, регіоналів не має й ніколи не мав? І офіційний орган означеної партії публічно засудив дії своїх партійців-нардепів та означеного судді, який виявив публічну неповагу до судової влади й української влади, як такої, ставлячи печатку цього органу влади на свої частини тіла?

На жаль саме про це, ніхто нічого не заявив. А відтак, із приводу спростування виникають не тільки сумніви, а питання.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.